lördag 27 februari 2010

bisarrt och underbart

Det här gick ju oväntat bra!

Trots svår nervositet inför att beträda en hotfull plats, GYM, (allt okänt är som bekant en smula kusligt) lyckades jag hålla mig både på bandet och till Daniels plan. Intressant miljö, gym, tysta, hårt arbetande människor liksom i varsin bubbla, fjättrade till märkliga apparater. Lite science fiction, lite Kazuo Ishiguro.

Jag gick ut hårt med en timmes bad och sim med dottern, fortsatte med 40 min på löpband (gång och jogg). När jag väl fattat hur maskinen fungerar (sonen fick förklara) gick det alldeles utmärkt. Vid avstigning var jag synnerligen yr, men en hel del vatten återställde balansen.

Jag toppade med en chevredijonmacka på saluhallen (jag har inte talat med Graciela än...) och hoppas på dessert hos familjen P.

Ann

2 kommentarer:

 1. Vad bra att du är igång Ann. Visst kan det kännas lite som om man vore sjösjuk när man springer på löpband men du kommer snart att vänja dig och dessutom ser ju vädret bättre ut framöver.
  Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Hejja,hejja! Bra jobbat. Chèvremackor med sallad är som bekant synnerligen goda! De är dock inte den optimala träningsmaten efter ett sim- och löppass. Varför? Chèvreosten innehåller visserligen protein men också mycket fett. De viktiga kolhydraterna som finns i brödet brukar, enligt mina erfarenheter, vara lite klent tilltagna i mängd på denna rätt. Salladen tillför visserligen vatten men lösliga fibrer precis som fettet står inte i fokus direkt efter träning. Kolhydrater och protein är vad musklerna och kroppen vill ha så nära avslutat pass som möjligt. Hoppas du fick en god och näringsrik middag med en lyxig dessert hos familjen P;)Det var du värd!

  Graciela

  Graciela Pfannenstill
  Nutritional Consulting

  SvaraRadera